single.php

Introductie

Gratis voorbeeld

Leuk dat je een online cursus gaat volgen! Ik ben Anne-Baukje en met veel plezier heb ik de online cursussen voor je gemaakt. Van kleins af aan ben ik bezig met realistisch tekenen. Ik heb veel geoefend en uitgeprobeerd en ben uiteindelijk bij een techniek uitgekomen die heel goed werkt voor het realistisch tekenen met pastel. Ik zal je uitleggen hoe een online cursus er uit ziet en wat ik daarmee voor jou kan betekenen!

Wil je liever de werkwijze, zoals in de cursus beschreven, op papier? Dan kun je deze zelf uitprinten door onderstaand pdf te downloaden!

Tijdens de eerste les leg ik uit welk materiaal we gaan gebruiken, welke benodigdheden er zijn, welk papier je het beste kan kiezen en welke pastelpotloden er worden gebruikt. In sommige cursussen werken we ook met pastelkrijt of met panpastel.

Vervolgens laat ik je zien hoe je een schets op zet in de juiste verhoudingen. Dit doen we door middel van de rastertechniek. Iets waar je na deze cursus ook veel profijt van gaat hebben.

Iedere les bevat een video met een nieuwe opdracht en begeleidende tekst. In de video’s zie je hoe ik de tekening maak van begin tot eind en vertel ik je daarbij precies wat ik aan het doen ben en waarom en waar je op kunt letten.
Deze video’s zijn niet versneld en zijn daarom heel goed te volgen. Je kan de video altijd tussendoor op pauze zetten.

De voorbeeldfoto’s kun je downloaden via een knop onder de video. Dit zijn zorgvuldig uitgekozen haarscherpe foto’s waar je bij het natekenen ervan veel van gaat leren.

Heb je een les afgerond? Dan kun je deze zelf afronden door op de knop onder de video te klikken: les afronden. Dit is niet noodzakelijk maar is misschien handig voor je eigen overzicht. Zo weet je hoe ver je bent met iedere cursus. Je kunt de lessen daarna altijd nog blijven bekijken, zo vaak als je wilt.

Het is voornamelijk zelf studie maar heb je een vraag dan kun je bij de les een vraag insturen. Deze knop vind je bij iedere video.

Onder iedere video staan de kleuren pastelpotloden vermeld die ik heb gebruikt. Dit is voor iedereen die graag dezelfde kleuren wilt gebruiken. Het is heel leerzaam om verder zelf in te schatten waar en wanneer je deze kleuren kunt gebruiken, maar ook om zelf kleuren te kiezen die je denkt te zien in de foto.

Ben je op zoek naar het juiste materiaal? Dan heb ik bij de meeste cursussen een materialenpakket samengesteld waarin de meest hoofdzakelijke benodigdheden zich bevinden. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de gebruikte kleuren pastelpotloden aan te schaffen. Heb je andere merken in huis? Geen probleem! Om de cursus te kunnen doen heb je niet noodzakelijk precies dezelfde kleuren nodig. Je kunt pastel heel goed mengen en je kan zelf je kleuren bepalen tijdens de cursus.

Als je de cursus hebt afgerond en je zit nog met vragen, dan kan je mij mailen op dit mailadres: info@realisme-inportret.nl

Terug naar: Online cursus: Katten tekenen met pastel
Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!