single-product.php

Boek: Huisdieren tekenen met pastel

33,95 incl. BTW
Brievenbuspakket
Onze dieren betekenen veel voor ons en ze verdienen het om vastgelegd te worden in de vorm van een tekening. In dit boek leer je verschillende basistechnieken over het tekenen van huisdieren met pastel: -Welke materialen zijn geschikt? -Welke basistechniek gebruik je bij het tekenen van verschillende vachten? -Hoe teken je een realistische dierenneus? -Hoe breng je leven in de ogen? -Welke werkwijze wordt gebruikt voor het tekenen van een paard, hond, kat of een konijn? Lees hier meer over de inhoud! Dit boek is interessant voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast zal ik je een kijkje geven in mijn werk en atelier en laat ik verschillende opdrachtgevers aan het woord over hun huisdieren. Wil je het boek graag cadeau geven? Bestel dan het boek met cadeauverpakking hier! - Hardcover, 100 pagina's, formaat: 22x26 cm Toon gerelateerde producten

19 op voorraad

2 beoordelingen voor Boek: Huisdieren tekenen met pastel

 1. Linda (geverifieerde eigenaar)

  Wat een super mooi boek. Mooie foto’s, duidelijke uitleg over hoe je iets mooi en goed kan tekenen. Als je het leest wil je gelijk gaan beginnen met tekenen. Een echte aanrader!

  • Anne-Baukje

   Nog heel erg bedankt voor je recensie Linda!!

 2. Yvonne van Lieshout (geverifieerde eigenaar)

  Super mooi en makkelijk te lezen boek.
  Duidelijke uitleg, prachtige foto’s. Wat ik verder een leuke aanvulling vind in dit boek, zijn de verhalen bij een paar tekeningen van Anne-Baukje die ze eerder gemaakt heeft.

  • Anne-Baukje

   Super bedankt voor je fijne recensie Yvonne!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Alert: Content is protected !!