index.php

Persoonlijke begeleiding

Bij alle dagworkshops werk ik met 10 deelnemers maximaal zodat iedereen genoeg hulp krijgt. Ook kun je gebruik maken van de vele materialen en is je dagworkshop altijd inclusief heerlijke lunch!

Kom langs in mijn inspirerende atelier waar je vele tekeningen kan bekijken en een kijkje kan nemen in mijn webshop!

door Anne-Baukje

door Gastdocenten

Nieuwe workshops?

Ik wil heel graag alvast nieuwe workshops op de website zetten, maar ik heb besloten dit niet te doen. Wegens de huidige situatie kan ik niet op een normale manier lesgeven en ik vrees dat dit ten koste zal gaan van de ervaring. Daarom heb ik besloten voorlopig geen nieuwe workshops in te plannen en bezig te gaan met de online cursussen uit te breiden.

Ik zie je graag online terug bij 1 van mijn lessen! Wil je op de hoogte blijven van de planning? Dan kun je je onderin deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief!

Graag tot ziens!

Online cursussen

Workshop of masterclass

✓ Maximaal 10 deelnemers
✓ Inclusief gebruik van materialen
✓ Duidelijke live demonstraties
✓ Een inspirerend atelier met webshop
✓ Een heerlijke (vegan) lunch
✓ Een boekje met alle informatie samengevat
✓ Een leuke goodiebag

Open atelier

Om de week kun je aanschuiven bij een gezellige groep tekenaars!
Voor maar 12,50 euro per dagdeel!
Woensdagavond 19.30 – 21:15

Vaak komt het door de drukte thuis er niet van om te gaan tekenen en dan is een avond zoals deze erg prettig! Je kunt je eigen werk meenemen om hier tijdens deze bijeenkomsten mee verder te gaan. Er ligt ook een map klaar met mooie foto’s. Je hebt uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen.
Schuif gezellig aan en laat je inspireren! Ben je een beginner en wil je stap voor stap begeleiding? Dan kun je beter eerst meedoen met de tekencursus of een dagworkshop!

Neem contact op!
Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!