index.php

Direct toegang

Zodra je een cursus aanschaft, krijg je via je account direct en voor altijd toegang tot alle video’s en opdrachten van die cursus. Je kan deze in je eigen tempo gaan volgen of de video’s opnieuw bekijken zo vaak je wilt. De video’s zijn een werkelijke weergave van het tekenproces, dus niet versneld!

Tijdens dit tekenproces leg ik je uit hoe ik te werk ga. Ook komen de kleurnummers van de potloden in beeld zodat je weet welke kleuren ik gebruik.

Als je een cursus hebt aangeschaft, krijg je toegang tot de besloten Facebookpagina waar je vragen kan stellen en in contact komt met andere cursisten en profiteer je daarnaast van leuke kortingscodes.

Wat deelnemers zeggen..

Nadat ik met pensioen ging wilde ik een invulling voor de koude dagen. Ik zag soms prachtige pasteltekeningen op Facebook voorbij komen en kon hierbij alleen maar verzuchten hoe heerlijk het moest zijn om dit te kunnen maken. Dit aan mijn man laten zien en doortastend als hij is, kwam hij meteen met een doos vol materiaal aanzetten, potloden, pastelmat, krijtjes en wat al meer. Ik moest wel even slikken want sinds de lagere school geen tekenpotlood meer aangeraakt. Met behulp van filmpjes op internet wat geprobeerd maar het was het net niet, of liever gezegd helemaal niet. Op een gegeven moment kwam ook de online cursus van jou voorbij. Meteen aangeschaft. Ik kan je in alle eerlijkheid vertellen dat ik bibberend, ja echt met trillende handen de eerste lijnen zette. Er vast van overtuigd dat dit weer niets zou worden. Na een paar uurtjes van krijten, vegen, tekenen en inkleuren, kwam het lieveheersbeestje tevoorschijn. Met open mond heb ik er naar zitten kijken. Het was een beetje aan de roze kant want ik had nog niet de juiste kleuren. Na de eerste cursus verder gegaan met de katten en de honden. Er ging een wereld voor me open. Met alles wat ik had geleerd op eigen kracht verder gegaan, oa met het natekenen van oude schilderijen.

Alles wat ik nu weet en kan heb ik opgedaan op deze cursussen. Doordat de basistechniek goed wordt onderwezen krijg je vanzelf de moed om ook andere dingen te gaan proberen. Ik wil je daar heel erg voor bedanken. Je hebt me de handvatten gegeven voor een waanzinnig leuke hobby waar ik nog bijna dagelijks veel plezier aan beleef. – Anja

Wat deelnemers zeggen..

Tekenen is mijn hele leven lang al mijn hobby, maar ik doe het veel te weinig. Mijn doel was altijd zo fotorealistisch mogelijk tekenen en ik probeerde van alles: aquarelpotloden, grafiet/kleurpotloden en houtskool. Tot ik jou een hele tijd terug voorbij zag komen. Ik wilde zo graag zo tekenen als jou maar wist dat ik daarvoor véél vaker moest tekenen dan die paar keer per jaar. Helaas heb ik een sociale fobie en zijn workshops niks voor mij. Dus ik kon het niet van je leren totdat je eindelijk besloot online te gaan! Een droom kwam uit. Het verbaast me nog steeds wat ik kan door jouw hulp. Ik heb zelfs al een kat voor iemand getekend voor haar 50ste verjaardag, vol spanning heb ik haar die overhandigt. De reactie was beter dan ik had kunnen dromen. Mensen vragen nu of ik eventueel hun dier wil tekenen, dat vind ik nog een beetje eng, maar zeg langzaamaan steeds vaker ja.

Ik heb nog veel te tekenen van je cursussen en nog veel zelf te oefenen, dank je dat je mij deze kans geeft! Alleen had het mij veel meer uren gekost hier te komen. Keep up the awesome work! – Xanne

Online proefcursussen

Ben je nog niet helemaal zeker of een online cursus wel wat voor je is? Ik heb leerzame korte instapcursussen gemaakt waarbij je voor een kleine prijs eens kan kijken hoe de online cursussen worden gegeven. Een proefcursus bestaat uit een korte materiaaluitleg, het opzetten van de schets en het maken van een mooie tekening.

Lengte proefcursussen: 1-2 uur
Materiaal: samengestelde pakketten

Bekijk materiaal

Online verdiepingscursussen

Deze cursussen helpen je in een heel specifiek onderdeel beter te worden en gaat puur alleen om de technieken. Je tekent niks herkenbaars en gaat alleen aan de slag met de techniek en kleur. Hierdoor leer je in korte tijd diverse manieren van tekenen. Het zijn korte oefeningen, maar veel verschillende soorten. Deze cursussen zijn daardoor heel uitgebreid.

Lengte cursussen: 8 uur
Materiaal: Papier en potlodensets

Online cursussen pasteltekenen en uitbreidingen

Bij deze cursussen ga je stap voor stap aan de slag met een bepaald thema om daar beter in te worden. Om te beginnen is er een basiscursus voor als je nog niet eerder met pastel hebt gewerkt. Vervolgens kun je verder gaan met de katten, honden, paarden of mensencursus. Iedere online cursus bestaat uit een uitgebreide uitleg over het materiaal, het opzetten van de schets en verschillende video’s met een tekenopdracht, je werkt op deze manier naar het eindportret toe. Op deze eindopdracht kun je persoonlijke feedback aanvragen. Wil je graag nog meer leren? Dan kun je een uitbreiding erbij doen!

Lengte online cursussen: 6-14 uur
Materiaal: samengestelde pakketten

Bekijk materiaal
Online basiscursus tekenen met pastel
Online basiscursus tekenen met pastel
In deze online basiscursus leer je eerst veel over het materiaal pastel. Welke pastelpotloden en welk krijt gebruik je en…
€45
Lees verder
Uitbreiding online basiscursus tekenen met pastel: Kikker
Uitbreiding online basiscursus tekenen met pastel: Kikker
Dit is een leuke uitbreiding op de online basiscursus tekenen in pastel. Deze video is gemaakt als extraatje waar je…
€15
Lees verder
Uitbreiding online basiscursus tekenen met pastel: Slak
Uitbreiding online basiscursus tekenen met pastel: Slak
Dit is een leuke uitbreiding op de online basiscursus tekenen in pastel. Deze video is gemaakt als extraatje waar je…
€15
Lees verder
Online cursus: Katten tekenen met pastel
Online cursus: Katten tekenen met pastel
Deze uitgebreide online cursus: katten tekenen in pastel gaat je helpen beter te worden in het realistisch tekenen van katten…
€95
Lees verder
Uitbreiding online cursus katten tekenen met pastel: Witte kat
Uitbreiding online cursus katten tekenen met pastel: Witte kat
In deze uitbreiding van de online cursus: Katten tekenen in pastel laat ik je zien hoe ik lange vacht teken,…
€25
Lees verder
Online cursus: Honden tekenen met pastel
Online cursus: Honden tekenen met pastel
Tijdens deze online cursus zul je stap voor stap het realistisch tekenen van honden onder de knie krijgen! Eerst beginnen…
€95
Lees verder
Uitbreiding online cursus honden tekenen met pastel: Rottweiler
Uitbreiding online cursus honden tekenen met pastel: Rottweiler
Op verzoek deze uitbreiding van de Online cursus: Honden tekenen met pastel! Tijdens deze video laat ik zien hoe ik…
€25
Lees verder
Online cursus: Paardenportret met pastel
Online cursus: Paardenportret met pastel
Tijdens deze online cursus zul je stap voor stap het realistisch tekenen van paardenportretten onder de knie krijgen! Eerst beginnen…
€95
Lees verder
Uitbreiding online cursus paardenportret met pastel: Veulen
Uitbreiding online cursus paardenportret met pastel: Veulen
In deze uitbreiding van de Online cursus: paardenportret met pastel laat ik je zien hoe je dit knappe IJslandse veulen…
€25
Lees verder
Online cursus: Mensenportret met pastel
Online cursus: Mensenportret met pastel
Tijdens deze extra uitgebreide online cursus gaan we het hebben over het juist opzetten van verhoudingen met een raster, oefenen…
€105
Lees verder
Uitbreiding online cursus mensenportret met pastel: Meisje
Uitbreiding online cursus mensenportret met pastel: Meisje
In deze uitbreiding van de Online cursus: mensenportret in pastel laat ik je zien hoe je dit prachtige meisje tekent…
€35
Lees verder

Wilde dieren video’s pasteltekenen

Ben je al bekend met pasteltekenen? Hier vind je regelmatig nieuwe cursusvideo’s die gaan over het tekenen van dieren in de natuur. Leuk als inspiratie of om specifiek een bepaald dier te leren tekenen.

Lengte video’s: 2-5 uur
Materiaal: lespakketten met papier en foto, potloden los bij te bestellen

Bekijk materiaal

Online cursussen grafiettekenen

Deze online cursussen over het tekenen met grafiet, gaat je beter leren kijken naar verhoudingen, toonwaarden, contrast en diepte. Met grafiet kan je prachtige realistische portretten maken, zoals een zwart/wit foto. Tekenen met grafiet leert je anders naar de foto te kijken, wat je vervolgens kan gebruiken bij je tekeningen in kleur.

Lengte online cursus: 6-10 uur
Materiaal: samengesteld pakket

Online cursussen kleurpotlood

Bij deze cursussen ga je stap voor stap aan de slag met een bepaald thema om daar beter in te worden. Om te beginnen is er een basiscursus voor als je nog niet eerder met kleurpotloden hebt gewerkt. Vervolgens komen er snel meer cursussen over: katten, honden en mensenportretten. Iedere online cursus bestaat uit een uitgebreide uitleg over het materiaal, het opzetten van de schets en verschillende video’s met een tekenopdracht.  Je werkt op deze manier naar het eindportret toe. Op deze eindopdracht kun je persoonlijke feedback aanvragen. Wil je graag nog meer leren? Dan kun je in de toekomst een uitbreiding erbij doen!

Lengte online cursussen: 6-14 uur
Materiaal: samengestelde pakketten

Cursusmateriaal

Wil je een online cursus gaan doen en heb je nog geen materiaal? In de webshop kun je per cursus vinden wat je nodig gaat hebben. De potlodensets, lespakketten met foto’s en papier en complete materialensets! Allemaal speciaal voor jou samengesteld zodat je niet meer hoeft te zoeken.

Ga je meerdere online cursussen doen? Dan kun je alle potloden los kopen zodat je geen dubbele potloden ontvangt. Je vindt de benodigde potloden bij iedere cursus!

Ieder materialenpakket is ook opgedeeld in een potlodenset en lespakket, zodat je deze ook los kunt kopen.

Heb je andere merken in huis? Geen probleem! Om de cursus te kunnen doen heb je niet noodzakelijk precies dezelfde kleuren nodig. Je kan zelf je kleuren bepalen tijdens de cursus.

Ga naar de webshop!
Winkelwagen
0