index.php

Kwaliteit

Je kunt bij mij terecht voor een tekening in opdracht van zowel dieren, mensen of landschappen. Voor een opdracht gebruik ik digitale foto’s die je mij via de e-mail toestuurt. Als er geen digitale foto’s beschikbaar zijn, kan ik ook werken vanaf een afgedrukte foto.

Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele materialen die een lange levensduur hebben, zodat de tekeningen ook mooi blijven van kleur.

Wachtlijst

Momenteel is er een wachtlijst. Wil je graag eerder een tekening laten maken dan is een spoedopdracht mogelijk. Neem dan gerust even contact op voor de mogelijkheden. Ik reken een spoedtoeslag op het moment dat het eerder af moet dan de wachtlijst en overleg met jou of de gewenste datum haalbaar is.

Om op de wachtlijst te komen word je gevraagd om een aanbetaling van 10% te doen.

Kwaliteit voorbeeldfoto

Belangrijk! De voorbeeldfoto moet van goede kwaliteit zijn. Dan wordt de tekening realistischer en gedetailleerder. Een goede foto voldoet aan de volgende eisen: scherp, hoge resolutie, goed belicht en ogen goed zichtbaar.

Links: niet geschikt, de foto is onscherp en de kleuren zijn niet naar waarheid.
Midden: geschikt, een telefoonfoto kan scherp genoeg zijn. Alleen de belichting kan hier beter.
Rechts: erg geschikt, scherp en mooie belichting

Ik maak een uitzondering voor het tekenen van overleden dieren, is dit het geval en heb je niet zulke mooie foto’s meer? Neem dan gerust contact met mij op!

Passe-Partout

Als je een tekening hebt laten maken dan zit daar geen passe-partout en lijst bij. Een lijst en passe partout is erg smaakgebonden. Er zijn ook ontzettend veel mogelijkheden om je tekening mooi in te lijsten. Het maakt het werk echt af! Ik raad je daarom altijd aan om naar een lijstenmaker te gaan, hij heeft er een professionele kijk op en kan je goed adviseren. Het is namelijk wel noodzakelijk om je pastel of grafiet tekening in te lijsten achter glas.

Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!