index.php

Zorgvuldig

Tekenmaterialen zijn vaak breekbaar. Daarom vinden we het belangrijk dat we op deze pagina laten zien hoe zorgvuldig jouw nieuwe materialen worden ingepakt en verstuurd. Zodat we je kunnen geruststellen. We nemen onze tijd om ieder product goed in te pakken.

Actuele voorraad

Als je bij ons bestelt dan kun je bij het product zien hoeveel voorraad we nog hebben. Dit is voorraad dat we direct voor jou beschikbaar hebben, dus deze spullen heb je snel in huis. We zouden het vervelend vinden als je langer op je spullen moet wachten als we het eerst zelf nog moeten bestellen, dus we werken er zoveel mogelijk aan om onze voorraad helemaal actueel te houden.

Controle

Als we onze materialen binnen krijgen van de fabrikanten dan controleren we deze zorgvuldig op defecten of beschadigingen. We bekijken ieder vel papier en controleren ieder potlood. Daarna gaan alle goede materialen onze voorraad in. Op het moment dat we jouw bestelling aan het inpakken zijn dan controleren we nogmaals de producten om er zeker van te zijn dat je de materialen naar tevredenheid binnen krijgt.

Inpakken

Als we al je materialen bij elkaar verzameld hebben dan gaan we het zorgvuldig inpakken. We nemen hier echt onze tijd voor. Alle losse benodigdheden gaan in papieren zakjes. De vellen papier gaan in beschermende hoezen. We verpakken de potloden en krijtsets in noppenpapier en de losse potloden, krijtjes en panpastels gaan in stevige doosjes.,

Milieuvriendelijk

We proberen zoveel mogelijk aan het milieu te denken door verpakkingsmaterialen te hergebruiken die wij binnen krijgen van fabrikanten. Denk aan: bubbeltjesplastic en dozen, alle doosjes waar de losse potloden in gaan, maar ook opvulmateriaal.

We hoeven gelukkig niet veel opvulmateriaal te gebruiken, omdat we voor alle soorten bestellingen passende dozen hebben. Dit scheelt ook enorm aan verpakkingsafval voor jou!

PostNL

We versturen al onze pakketjes en brievenbuspakketjes met vervoerder PostNL. We zijn hier enorm tevreden over. PostNL zorgt voor een duidelijke track en trace e-mail waardoor je heel handig je pakketje kan volgen.

Kwaliteit

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, maar ook onze inpakmethode! We hopen dat we je hiermee wat meer duidelijkheid konden geven over onze manier van werken en we gaan graag met je bestelling aan de slag!

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust via de e-mail!  Ook zijn tips, ideeën en suggesties altijd welkom!

Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!