index.php

Realisme in Portret

Het is begonnen toen ik rond mijn 16e jaar veel ben gaan tekenen en later ook in opdracht tekeningen ging maken. In april 2013 is op mijn 23e vanuit die opdrachten Realisme in Portret ontstaan.

De kunst van het realistisch tekenen

Het realistische tekenen werkt ontspannend en brengt je veel voldoening. Je kan je favoriete onderwerpen op papier zetten en de gelijkenis vangen en mensen blij maken met een tekening van hun dierbare.

Om mijn technieken over te brengen geef ik workshops, maak ik online cursussen en heb ik 2 boeken geschreven. Deze verschillende middelen zorgen ervoor dat er voor ieder wel een manier tussen zit om uit te leren. Het scheelt je enorm veel zelf uitproberen. Het zoeken naar de juiste techniek en materialen heb ik alvast voor je gedaan zodat je direct goed aan de slag kunt.

Onze webshop is een plek waar je populaire materialen kan vinden die door veel tekenaars worden gebruikt, maar je vindt er ook materialen die in Nederland nog niet zo bekend zijn. Ik zal altijd op zoek gaan naar de beste materialen om toe te voegen, bekend of onbekend, om je te inspireren en om je nog meer plezier te geven in het tekenen. Daarnaast stellen we zelf potloden- en papiersets samen, zijn er proefpakketjes om uit te proberen en maken we zelf rasters en kleurenkaarten. Op deze manier is de webshop compleet voor iedere tekenaar!

Onze website vullen we wekelijks met nieuwe producten en meer informatie. Ons doel is dat je er alles over het tekenen met pastel, kleurpotlood en grafiet kan vinden.

Handgemaakt

Hilda werkt vanaf 1 februari 2021 bij Realisme in Portret. We kunnen haar hulp goed gebruiken! Hilda maakt materialenpakketten en potlodensets, helpt bij het inpakken voor de webshop en nog veel meer! Is jouw bestelling mooi als cadeau ingepakt? Dan heeft Hilda dat met plezier voor jou gedaan.

Hilda kan zelf heel mooi tekenen en is heel creatief, één van haar vele hobby’s is haken, bekijk daarvoor haar Instagram Hilda Haakt.

Meer over onze werkwijze
Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!