Als je gaat voor een tekening in opdracht, dan werk ik daar met de grootste zorg aan. Het is een combinatie van veel liefde voor dieren, de natuur en de liefde voor het materiaal en de eigen ontwikkelde techniek. Door jarenlange ervaring en goede kennis over het materiaal zorg ik dat er met veel gevoel een realistisch en gelijkend portret ontstaat. Een tekening waar de opdrachtgever een mooie herinnering aan heeft.

Door veel belangstelling voor mijn tekeningen heeft dat ervoor gezorgd dat het nu mijn fulltime werk is. Ik werk graag in opdracht en daarnaast breng ik mijn technieken over door middel van workshops en cursussen. Je kunt ook bij mij terecht voor professioneel tekenmateriaal en advies daarover. Sinds november 2017 werk ik vanuit de Performance Factory in Enschede. Een mooie volledig opgeknapte creatieve fabriek waar ik dagelijks in contact sta met andere ondernemers. Ik ben blij dat ik hiervan deel uit maak.

Ik kijk ernaar uit om je verder te helpen met je tekenvaardigheden, iets voor je te kunnen betekenen door middel van een tekening, of je te kunnen voorzien van het beste tekenmateriaal!

 

Oefening baart kunst!

En dat heb ik zelf ook zo mogen ervaren. Van kleins af aan ben ik blijven tekenen en heb ik uiteindelijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Op deze manier heb ik het geluk dat ik altijd mag doen wat ik leuk vindt!

Een tekening die ik heb gemaakt toen ik 17 jaar was en een tekening van de laatste tijd naast elkaar. Altijd leuk om je vooruitgang te zien! En hopelijk kan ik hiermee mensen inspireren om te blijven oefenen en goed te worden in iets wat ook je grootste passie is!

Een atelier op een unieke locatie!

Sinds november 2017 heb ik een eigen atelierruimte waar de workshops en cursussen plaats vinden. Een bijzondere locatie want deze mooie werkruimte bevindt zich in de Performance Factory in Enschede, een volledig opgeknapte oude textielfabriek. Verschillende oude elementen van de historie van het gebouw komen terug waardoor het veel sfeer uitstraalt. Daarbij maak ik deel uit van de verzameling creatieve ondernemers die hier in het gebouw zijn gevestigd. Samen maken we dit gebouw tot een ”Talentenfabriek”. Beneden bevindt zich de Twentsche Foodhal waar je na de workshop heerlijk kunt eten.