index.php

Kwaliteit

Alle producten in deze webshop zijn zorgvuldig uitgezocht op basis van eigen ervaring met het product of de ervaringen van andere professionele kunstenaars. Je weet dus zeker dat je kwaliteit koopt! Daarnaast vind je handige benodigdheden zoals rasters. Ook vind je papierformaten die speciaal voor jou gesneden zijn. En heb ik setjes samengesteld voor dierenvachten of huidskleuren.

Pastel
Bekijk alles
Grafiet
Bekijk alles
Kleurpotlood
Bekijk alles
Benodigdheden
Bekijk alles
Materiaal online cursussen
Bekijk alles
Online cursussen
Bekijk alles
Papier
Bekijk alles

Boek: Huisdieren tekenen met pastel

Leer je eigen huisdier tekenen! Dit boek biedt je alle basistechnieken, een kijkje in mijn atelier en werk en vele demonstraties. Het is een boek voor de dierenliefhebber en beginnend of gevorderd tekenaar.

Ga naar het boek!
Tweede kans
Bekijk alles
Cadeaubon
Bekijk alles
Nieuw!
Bekijk alles
Aanbiedingen
Bekijk alles

Punten sparen

Wist je dat je bij Realisme in Portret kunt sparen voor korting? Bij iedere bestelling, ook workshops of online cursussen, spaar je punten die je bij je volgende bestelling kan inleveren!

Maak een account aan om de punten te kunnen sparen!

Aquarel
Bekijk alles
Stap voor stap
Bekijk alles
Lijsten en Passe-Partouts
Bekijk alles
Cadeaus
Bekijk alles

Zorgvuldig verpakt

Als we onze materialen binnen krijgen van de fabrikanten dan controleren we deze zorgvuldig op defecten of beschadigingen. We bekijken ieder vel papier en controleren ieder potlood.

Als we al je materialen bij elkaar verzameld hebben dan gaan we het zorgvuldig inpakken. We nemen hier echt onze tijd voor. Alle losse benodigdheden gaan in papieren zakjes. De vellen papier gaan in beschermende hoezen. We verpakken de potloden en krijtsets in bubbeltjesplastic en de losse potloden, krijtjes en panpastels gaan in stevige doosjes.

Ook doen we zoveel mogelijk aan milieuvriendelijk verpakken door verpakkingsmateriaal te hergebruiken en hebben we passende dozen voor iedere bestelling. Zo blijf je zelf ook niet met veel verpakkingsmateriaal zitten.

Onze werkwijze

‘’De kunst van het realistisch tekenen’’

Ik leer je graag realistisch tekenen in je eigen stijl. Twijfel je of je het kan? Niet doen! Want door te twijfelen beperk je jezelf. Gun jezelf een les om erachter te komen of het je leuk lijkt. Velen zijn je voor gegaan en verslaafd geraakt aan deze techniek!

Bekijk de mogelijkheden!

Mijn 4 favoriete merken pastelpotloden

Pastelpotloden, iedereen heeft zo zijn favoriete merken En als je eenmaal je favoriet hebt ontdekt, dan wijk je daar niet zo snel meer van af. Echter, dat was in mijn geval wel zo. Ik werkte al jaren met Faber Castell Pitt. In mijn ogen was dat het beste merk pastelpotlood. Door de jaren ben ik […]
Lees verder Bekijk alle berichten

Mijn 5 favoriete merken pastelkrijt

Mijn 5 favoriete merken pastelkrijt Als vervolg op mijn 4 favoriete merken pastelpotloden, heb ik deze blog geschreven. Heb je moeite met kiezen van jouw favoriete soft pastelkrijt? Bekijk dan mijn bevindingen over de voor en nadelen in deze blog! Er zijn zowel harde als zachte soft pastel krijtjes te krijgen. De zachte krijtjes zijn vooral […]
Lees verder Bekijk alle berichten

6 voordelen van Pastelmat pastelpapier!

Ik ben niet begonnen met tekenen op Pastelmat Maar op Canson mi teintes papier. Je kunt dit in veel verschillende kleuren krijgen (zelfs knalrood, blauw, oranje, echt veel meer dan Pastelmat). Ik koos altijd de bruin en grijs tinten want ik merkte dat de kleur vaak een beetje door de tekening heen kwam. Canson mi […]
Lees verder Bekijk alle berichten
Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!