single-course.php

Online cursus: Honden tekenen met pastel

 

Online cursus: Honden tekenen met pastel

Tijdens deze online cursus zul je stap voor stap het realistisch tekenen van honden onder de knie krijgen! Eerst beginnen we met een korte uitleg over het materiaal, daarna volgt er een video over het maken van een goede schets,  gaan we een hondenneus tekenen, een hondenoog, een hondenbek met tong, lange en gekrulde vacht en maken we in totaal wel 2 portretten! Een extra lange online cursus waarin je weer veel leert over vacht tekenen.

85,00 | 70,25 ex. BTW

Online cursus realistisch tekenen met pastel + materialenpakket

695,00 | 574,38 ex. BTW
Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Tijdens deze online cursus zul je stap voor stap het realistisch tekenen van honden onder de knie krijgen! Eerst beginnen we met een korte uitleg over het materiaal, daarna volgt er een video over het maken van een goede schets,  gaan we een hondenneus tekenen, een hondenoog, een hondenbek met tong, lange en gekrulde vacht en maken we in totaal wel 2 portretten! Een 8 uur lange online cursus waarin je weer veel leert over vacht tekenen.

Lessen

Introductie

Duur van de les: 4 minuten

Een korte introductie om je uitleg te geven over de opzet van de cursus.

Les 1. Materiaal

Duur van de les: 3 minuten

pastelpotloden

Als eerste zal ik met jullie doornemen welke materialen ik heb gebruikt bij deze online cursus.

Les 2. Schetsen

Duur van de les: 5 minuten

Er zijn verschillende manier om je schets in de juiste verhoudingen en naar tevredenheid op je papier te zetten. Ik bespreek er een aantal met je in deze video!

[Extra les] Kleuren uitkiezen

Duur van de les: 2 minuten

Tijdens deze les laat ik je verschillende manieren zien om je te helpen bij het kiezen van je kleuren!

Les 3. Hondenoog

Duur van de les: 81 minuten

We beginnen met het tekenen van een hondenoog! Het belangrijkste deel van het portret en gelijktijdig een goed startpunt in je tekening. We tekenen een close-up van een oog en ik heb een mooie voorbeeldfoto uitgekozen waar veel in gebeurd. Veel kleur, veel reflectie en een scherpe vacht met wazige vacht. Een goede oefening!

Les 4. Hondenneus

Duur van de les: 115 minuten

We gaan door naar een volgend leuk onderdeel van een hondenportret: de neus! Ik heb een leuke foto uitgekozen waarbij je niet alleen de neus gaat tekenen maar ook het gehele plaatje met wazige vacht en een ondergrond.

Les 5. Gekrulde vacht

Duur van de les: 112 minuten

Zoals bij een poedel! In mijn boek: Huisdieren tekenen met pastel vind je ook een hoofdstuk dat gaat over het tekenen van gekrulde vacht. Maar deze vacht mocht ook niet ontbreken in deze cursus omdat het tekenen van deze vacht vaak als moeilijk wordt ervaren. Graag help ik jullie hierbij met deze video!

Les 6. Puppy

Duur van de les: 81 minuten

Ik wilde ook aan deze online cursus graag wat nieuws toevoegen ten opzichte van de andere cursussen en dat is dit mini portretje geworden! Zelf heb ik er erg veel baat bij gehad door een tijdje mini portretjes te maken en ik laat je graag zien waarom!

Les 7. Hondenportret

Duur van de les: 205 minuten

Tot slot! We gaan een hondenportret tekenen waarbij je lange vacht en korte vacht in verschillende kleuren leert en het tekenen van een hondenbek met tong!

Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!