single-product.php

Online proefcursus pasteltekenen: Tulp

10,00 5,00 incl. BTW

Voor iedereen die benieuwd is naar het tekenen met pastelpotloden! Tijdens deze proefcursus hoop ik je enthousiast te maken voor dit geweldige materiaal waarmee je een mooie tekening kan gaan maken.

Dit is een leerzame korte instapcursus zodat je voor een kleine prijs toch eens kan kijken of een online cursus wat voor je is!
Je gaat een schets in de juiste verhoudingen opzetten met overtrekpapier en vervolgens laat ik je zien hoe ik deze tulp inclusief mooie achtergrond teken met daarbij duidelijke uitleg. De video is niet versneld dus erg goed te volgen.

Lengte cursus: 1 uur en 40 minuten

Tips voor vervolgcursus: De online basiscursus tekenen met pastel en de uitbreiding: Kikker

Toon gerelateerde producten Benodigdheden
Benodigdheden Reviews

Bij deze cursus zit geen materiaal inbegrepen. Heb je nog materialen nodig?

Voor deze proefcursus heb je pastelpotloden en pastelmat nodig. Als je al een set hebt dan kun je zelf de kleuren daar uit kiezen. Wil je dezelfde kleuren gebruiken als in de video dan kun je dit materialenpakket kopen: Klik hier! Bij dit pakket krijg je de cursus er gratis bij.

Daarin vind je de volgende materialen:

Koh I Noor Gioconda: 1, 2, 5, 7, (optioneel: 8), 10, 12, 14, 17, 18, 24, 27, 36, 41, 43, 133, 143, 144, 165, 173

Pastelmat 24×32 cm kleur lichtgrijs
Overtrekpapier grafiet
Puntenslijpers
Kneedgum
Optioneel: Crêpe tape

2 beoordelingen voor Online proefcursus pasteltekenen: Tulp

  1. Anja Nootenboom (geverifieerde eigenaar)

    Eerder de basis- katten en hondencursus gevolgd. Toch ook deze cursus gedaan. Een hele leuke en toch ook weer leerzame afwisseling, En na alle katten- en hondeharen, waren die felle kleurtjes erg leuk om te doen.

  2. heleen Vincent (geverifieerde eigenaar)

    Omdat ik benieuwd was of pastel tekenen iets voor mij zou kunnen zijn, heb ik deze cursus aangeschaft en geprobeerd. Voor mij is het een succes waarin ik na de eerste tekening meteen meer wilde tekenen met pastel.
    De cursus laat helemaal zien hoe de opbouw van de tekening tot stand komt en tussendoor ontvang je de veel tips over hoe te werken met pastel. Een aanrader wat mij betreft!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!