single.php

Thuiswerken

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest om thuis een fijne werkplek te creëren. Wat is het leuk om daarmee bezig te zijn! Zo’n fijne plek motiveert gelijk om te gaan tekenen. Herkenbaar? Ben je op zoek naar tips? Lees hieronder mijn ideeën voor een fijne werkplek!

Vraag jezelf af of je graag in gezelschap tekent of liever in alle rust alleen zit. Heb je een kamer vrij in je huis of maak je een eigen hoekje in de woonkamer? Ik ben voor het laatst gegaan, want ik vind dat gezelliger.

Tekentafel

Om te beginnen heb je een bureautje nodig of een mooie tekentafel. Je kan een hele grote tekentafel aanschaffen. Of je haalt een kleine tekentafel die je op je bureau kan zetten. Als je veel achter elkaar tekent op een dag dan is een tekentafel beter voor je rug.

Daglichtlamp

De dagen zijn alweer korter geworden en daarom is een goede lamp wel noodzakelijk om vaker te kunnen tekenen. Een goede daglichtlamp geeft helder licht en kan je het liefst in allerlei standen zetten: van feller naar minder fel en de lamp beweeg je naar een bepaalde hoek. Ik werk zelf graag met de Slimline daglichtlamp zoals hierboven is afgebeeld.

Opruimen

Heb je al aardig wat potloden en andere tekenspullen verzameld? Dan is het fijn om daar wat overzicht in te creëren.

Sorteer bijvoorbeeld je potloden op kleur of op merk. Ik zelf doe de potloden nooit meer terug in de doos, omdat het iedere keer veel werk is om het zo terug op volgorde te leggen. Bovendien staan al die bakjes met potloden erg leuk op je bureau!

In deze categorie vind je alles op het gebied van opbergen!

Hieronder zie je mijn werkplek thuis in de woonkamer!

Inrichten

Je kan ook op zoek gaan naar een mooi kastje met grote lades waar je je tekeningen in kan bewaren bijvoorbeeld dit kastje van de ikea.
Zelf vind ik een roltafel ook wel erg handig. Veel hiervan is ook tweedehands te koop.
En met wat mooie plantjes maak je je werkplek helemaal af!

>Heb jij ook een fijne werkplek of tips? Vertel erover in een reactie hieronder!

Meng je in het gesprek!

  1. Karin schreef:

    Mag ik vragen welk programma op de pc staat? Wat handig met het raster.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
0
error: Alert: Content is protected !!